Eten & Drinken

MORGEN laat je volop genieten van het eten & drinken van de toekomst: super lekker, van dichtbij, natuurlijk duurzaam en zonder verspilling. Chef-kok Pierre Wind is de baas van de keuken van MORGEN en dat zegt meer dan genoeg.

Koop je tickets nu

Tot.... MORGEN!

Het eten & drinken van MORGEN

MORGEN werkt samen met chef-kok Pierre Wind, omdat ook hij zich in de toekomst verdiept. Zijn boek ‘De ECOKeuken van Wind is daar het bewijs van. Hij zegt: “Ik ben al jaren bezig met onderzoek naar hoe we duurzamer kunnen koken. Je moet iets voor de maatschappij doen, vind ik.”

Pierre Wind

"Eten en drinken op MORGEN? Dat wordt kikkûh!!"

PierreWind2.jpg

Meer doen met een product

Voor MORGEN werkt Pierre samen met onder meer studenten uit Zeeland en De Verspillingsfabriek. Samen zullen ze je verrassen zoals je nog nooit op een festival bent verrast! Pierre is altijd trots op nieuwe creaties: “Je kunt zoveel meer doen met een product dan je denkt! Van bananenschillen kun je bijvoorbeeld smoothies of lekker stevig pannenkoekenbeslag maken. Of wat dacht je van gekonfijte meloenschil! Dat je iets zo lekkers kan maken van iets wat je eigenlijk altijd weggooit, dat is wel echt een eyeopener. Bovendien zijn dit soort gerechtjes natuurlijk typisch Windiaanse uitvindingen, waar ik wel trots op ben.”

Pierre Wind bij MORGEN
Het eten & drinken van MORGEN
De ECO keuken van Wind

MORGEN & De Verspillingsfabriek

De Verspillingsfabriek wil geen grammetje eten verspillen en past daarom naadloos bij MORGEN. En zoals ze zelf zeggen: ‘Onze niet verspilde sauzen, soepen en stoofpotjes zijn gewoon waanzinnig lekker’. En met dat laatste word je natuurlijk op MORGEN mee verwend!

https://deverspillingsfabriek.nl

Verspilling als thema bij MORGEN
Het eten en drinken van MORGEN
Het eten en drinken van MORGEN